PALVELUT

SISUSTUSKLINIKKA

Kaipaatko apua huoneen kalustamisessa, haluatko kotiisi lisää tunnelmaa tai unelmoitko uusista väreistä ja tekstiileistä? Kerro sisustukseesi liittyvästä pulmasta tai haaveesta ja etsitään asiaan yhdessä ratkaisu sisustusklinikalla!

Varaa henkilökohtainen tunnin mittainen suunnitteluaika Kodinonneen soittamalla 02 822 1030 tai sähköpostilla kodinonni@kodinonni.net. Voit halutessasi lähettää meille ennakkoon valokuvia, mittoja ja tietoja tilasta tai asiasta, johon kaipaat apua. Näin pystymme palvelemaan sinua paremmin tapaamisen aikana.

SISUSTUSPALVELUT

Meiltä saatte sisustuspalvelut, kun kaipaatte kotiinne tai työpaikallenne sisustussuunnittelijaa. Suunnittelukäynnin aikana etsitään uusia ratkaisuja, huonekaluille parempia paikkoja ja kenties jopa tauluille uutta järjestystä. Työpaikalla kenties neuvotteluhuone kaipaa inspiroivampaa tunnelmaa. Muutos voi olla pieni tai suuri, me autamme siinä.

TEKSTIILISUUNNITTELU ja OMPELUPALVELU

Oikein valituilla verhoilla kodin tai työpaikan kokonaisuus saadaan halutunlaiseksi. Ota valokuva ikkunasta ja huoneesta, mitat ja mahdolliset tapetti-, maali- tai värimalli mukaasi ja tule Kodinonneen. Mikäli aika sallii, saatetaan verho-ongelmasi ratkaista saman tien. Joskus on hyvä antaa meille aikaa harkita vaihtoehtoja. Voit jättää mittaamisen ja huoneen yksityiskohtien havainnoimisen myös meidän tehtäväksemme. Luonnosten ja laskelmien jälkeen voit valita, ompeletko verhot itse vai jätätkö ne ompelupalvelumme toteutettavaksi.

Tekstiili- ja ompelupalvelumme kattaa kokonaisvaltaisesti kaiken suunnittelusta aina tuotteiden toimitukseen ja asennukseen asti. Kokemuksemme ompelusta varmistaa, että kukin tuote valmistetaan käyttötarkoituksen mukaan siten, että se kestää käyttöä ja sitä voidaan huoltaa mahdollisimman pitkään.

ASENNUS- JA KULJETUSPALVELU

Saat halutessasi kauttamme myös asennus- ja kuljetuspalvelut. Kysy lisää näistä palveluista liikkeestämme!

LAHJAPALVELU/ YRITYS- JA LIIKELAHJAT, LAHJAKORTIT

Lahjapalvelun avulla jokainen lahja on toivelahja. Se palvelee hääpareja, päivänsankareita, koulunsa päättäviä sekä muita juhlapäivää viettäviä. Lahjakortin voit hakea myymälästä, mutta saat sen myös lähetettynä kotiisi. Tilaa puhelimella, sähköpostitse tai verkkokaupasta

Sisustuspalvelut
Sisustuspalvelut Rauma
Ompelimo